Zondag 17 juli Vrijwilligersfeest

29 juni 2022
Locatie:

Dit jaar vieren we het vrijwilligersfeest graag samen met u op zondag 17 juli.

 

De inzet van vrijwilligers is van levensbelang voor onze kerk. Dankzij uw enthousiaste en trouwe bijdragen op allerlei gebieden kunnen wij een kerk zijn zoals door onze Heer bedoeld. Wij willen u allen bedanken voor die inzet en hoe kunnen we dat beter doen door samen elkaar te ontmoeten.

Vanaf 17.00 uur tot rond 20.00 uur bent u van harte welkom op dit samenzijn in het parochiecentrum van de Cenakelkerk te Heilig Landstichting.

Ontvangst met een bemoedigend woord en een hapje en een drankje. We hopen dat we mooi weer hebben en buiten kunnen zijn – anders zijn er voldoende beschermde plekken in de pastorie.

Voor de organisatie is het aangenaam om te weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen. Daarom een vriendelijk verzoek om uiterlijk vrijdag 8 juli te laten weten of u komt, met of zonder partner.

U kunt u aanmelden per e-mail, locatielandstichting@h3eenheid.nl, of telefonisch op werkdagen in de ochtenduren op telefoonnummer 024-3222165.

Wij hopen dat we velen van u mogen begroeten en dat dit samenzijn ons ook het komende jaar weer zal mogen inspireren en enthousiasmeren.

Met vriendelijke groet,

Jacques Grubben, pastoor                                      Herwi Rikhof, pastor