Bedevaart voor gezinnen Hoor je mij?

31 augustus 2024 10:00 uur - 31 augustus 2024 16:00 uur
Locatie: Willibrorduskerk in Waalre,

Het bisdom van ’s-Hertogenbosch en de parochie Heilige Willibrord nodigen jullie uit om een dag met de heilige Willibrord mee te trekken. Het wordt een dag vol muziek, activiteiten, samen zingen en bidden, en stil worden bij God. Hoort Hij mij? Hoor ik Hem?

Gezinnen ontmoeten er elkaar, om elkaar te inspireren en om samen een feest van deze dag te maken. We komen dit jaar samen op 31 augustus in het mooie Waalre. Daar heeft Willibrord zélf ooit een kerkje gesticht!

Voor wie?
Voor gezinnen met kinderen in de basisschool leeftijd. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, broers, zussen en vriendjes zijn allemaal van harte welkom.

Hoe gaan we reizen?
Wie ver weg woont kan met de bus worden opgehaald en thuisgebracht. Laat je parochie weten dat je gaat. Zo kunnen we groepjes maken voor busvervoer

Aanmelden?
Vul het aanmeldingsformulier in op de website van het bisdom van ’s-Hertogenbosch klik hier  De kosten voor de dag bedragen € 5,00 per persoon, inclusief lunch en busvervoer. Inschrijven uiterlijk 1 augustus 2024. Er is een maximaal aantal deelnemers. Meer informatie over deze reis (tijden, programma) vind je op de website van het bisdom van ’s-Hertogenbosch, klik hier

Flyer Hoor je mij