Bijbelbende

23 maart 2024 14:45 uur - 23 maart 2024
Locatie: Cenakelkerk,

Beste kinderen en (groot/peet) ouders,

Zaterdag 23 maart komen we met de Bijbelbende weer bij elkaar!

Jullie zijn deze keer van harte welkom op zaterdagmiddag als voorbereiding op Palmzondag. Vanaf 14.45u staat er koffie, thee en limo voor iedereen klaar in de Taborkapel naast de pastorie op de heuvel aan het Pastoor Rabouplein. We starten om 15u met het programma. De Bijbelbende is gericht op kinderen van 2,5 jaar tot de Eerste Communie (plm 7 jr). Oudere broers en zussen mogen deze keer ook meekomen om mee te doen en een Palmpasen kruis te maken.

Wat gaan we doen?

Samen het verhaal van (Palm)pasen luisteren, kijken en natuurlijk ook zingen. Daarna maken we een Palmpasen kruis met lekkere & gezonde traktaties voor iemand uit je eigen vrienden/familiekring die oud, ziek of eenzaam is. Wij zorgen voor de kruisen, versiering en lekkernijen. Je mag zelf ook wat fruit of lekkers meenemen voor aan het Palmkruis.

Optocht en Opvang voor kleine kinderen

Als je wilt en kunt, mag je zondag 24 maart meelopen in de Palmpasen Optocht in de kerk om 11.00u. Zoals elke zondag is er kinderwoorddienst voor basisschool kinderen. Palmpasen is Familie zondag, dus er wordt ook opvang voor de kleintjes in de crèche (keuken) van de pastorie. Daar kun je voor of tijdens de viering je kleintje(s) overdragen aan de goede zorgen van 2 vrijwilligers. Vriendjes en vriendinnetjes en familieleden zijn ook van harte welkom bij de Bijbelbende.

Deelname is gratis, maar om alles goed voor te bereiden horen we graag of je komt. Aanmelden liefst voor 18 maart via familie@bremersklaver.nl

Hartelijke groet van

Pastor Herwi, Angela en Karina

Bijbelbende vrijwilligers heilige 3-eenheid parochie