Verhuizing parochiecentrum

Er is hard gewerkt: spullen zijn ingepakt, er is opgeruimd en ruimtes zijn opgeknapt en opnieuw verdeeld. Het parochiecentrum is verhuisd van de Hatertseweg naar de Groenestraat.

Drie novicen van de zusters Dominicanessen uit Neerbosch gaan de komende jaren de voormalige pastorie aan de Hatertseweg 111 bewonen. Daarom moest het parochiecentrum worden verplaatst naar het gebouw naast de Groenestraatkerk.

Het parochiecentrum is elke werkdag in de ochtend geopend. Net als eerder blijven de gastvrouwen hier iedereen welkom heten. Nieuw is wel dat er nu ook iedere dag minimaal één lid van het pastoraal team aanwezig is. Op maandag onze pastoor Harald Spiertz, op dinsdag en vrijdag diaken Paul Menting, op woensdag pastor Els Geelen en op donderdag diaken Henk Welling. Zij zijn beschikbaar voor een gesprek of gewoon een ontmoeting. Het parochiecentrum is ook de werkplek van Jolanda Schoenmakers.

 

Meer nieuws

Overweging 9 juni 2024 Cenakelkerk

Overweging Cenakelkerk 8-9 juni 2024 Margaret de Groot-Vlasveld Eerste lezing […]

Preek voor Sacramentsdag 2 juni 2024

Preek voor Sacramentsdag 2 juni 2024                                                                  Cenakelkerk ‘Met twee woorden […]

Preek voor het feest van de H. Drie-eenheid 2024 -H. Antonius Abtkerk Malden

Herwi Rikhof   Deut. 4,32-34.39-40 / Rom. 8,14-17 / Mt. […]

Parochiefeest Heilige Drie-eenheid in Malden

Op zondag 26 mei om 10.30 uur is de feestelijke […]

Preek voor Pinksteren 18-19 mei 2024  Cenakelkerk

Herwi  Rikhof                  […]