Nieuw gezicht

Per begin deze maand is Jolanda Schoenmakers begonnen op het centrale parochiesecretariaat en op het secretariaat van de Ontmoetingskerk. Ze volgt Mandy en Desirée op, die allebei met pensioen zijn gegaan. Jolanda krijgt binnenkort nog een collega.

Jolanda, wil je jezelf even voorstellen?

“Ik ben Jolanda Schoenmakers en woon met mijn man en drie zonen in Millingen aan de Rijn. Ik heb tot nu toe voornamelijk administratief en secretarieel werk gedaan, veelal in de zorgadministratie. En ik was toe aan iets anders.”

Wat ga je doen?

“Ik ga samen met de toekomstige collega het secretariaat van de Ontmoetingskerk en dat van het parochiecentrum bemensen. Daar zullen we alle voorkomende werkzaamheden oppakken. Vooral de afwisseling in het werk en de samenwerking met onder andere de vele vrijwilligers zijn voor mij redenen geweest om deze baan aan te nemen.

Je bent nieuw in de parochie en dan val je ook meteen in een verhuizing van het secretariaat. Er komt wel van alles op je af. “Ja, inderdaad. Ik moet de eerste tijd veel mensen leren kennen, nog even ingewerkt worden door Mandy en er is dus ook de verhuizing van het secretariaat naar de Groenestraat. Druk al met al, maar ik heb er zin in!”

Meer nieuws

Overweging 9 juni 2024 Cenakelkerk

Overweging Cenakelkerk 8-9 juni 2024 Margaret de Groot-Vlasveld Eerste lezing […]

Preek voor Sacramentsdag 2 juni 2024

Preek voor Sacramentsdag 2 juni 2024                                                                  Cenakelkerk ‘Met twee woorden […]

Preek voor het feest van de H. Drie-eenheid 2024 -H. Antonius Abtkerk Malden

Herwi Rikhof   Deut. 4,32-34.39-40 / Rom. 8,14-17 / Mt. […]

Parochiefeest Heilige Drie-eenheid in Malden

Op zondag 26 mei om 10.30 uur is de feestelijke […]

Preek voor Pinksteren 18-19 mei 2024  Cenakelkerk

Herwi  Rikhof                  […]