Nieuw gezicht

Per begin deze maand is Jolanda Schoenmakers begonnen op het centrale parochiesecretariaat en op het secretariaat van de Ontmoetingskerk. Ze volgt Mandy en Desirée op, die allebei met pensioen zijn gegaan. Jolanda krijgt binnenkort nog een collega.

Jolanda, wil je jezelf even voorstellen?

“Ik ben Jolanda Schoenmakers en woon met mijn man en drie zonen in Millingen aan de Rijn. Ik heb tot nu toe voornamelijk administratief en secretarieel werk gedaan, veelal in de zorgadministratie. En ik was toe aan iets anders.”

Wat ga je doen?

“Ik ga samen met de toekomstige collega het secretariaat van de Ontmoetingskerk en dat van het parochiecentrum bemensen. Daar zullen we alle voorkomende werkzaamheden oppakken. Vooral de afwisseling in het werk en de samenwerking met onder andere de vele vrijwilligers zijn voor mij redenen geweest om deze baan aan te nemen.

Je bent nieuw in de parochie en dan val je ook meteen in een verhuizing van het secretariaat. Er komt wel van alles op je af. “Ja, inderdaad. Ik moet de eerste tijd veel mensen leren kennen, nog even ingewerkt worden door Mandy en er is dus ook de verhuizing van het secretariaat naar de Groenestraat. Druk al met al, maar ik heb er zin in!”

Meer nieuws

Paasviering zieken en ouderen

  Dinsdag 19 maart 14.00 -17.00 uur. Zoals ieder jaar […]

Vesperviering Cenakelkerk 3 maart 17.00 uur vervalt

Door omstandigheden zal er op zondag 3 maart geen Vesperviering […]

Eelke de Jong belicht het thema “de nationale invloed op ons denken en doen”

In het kader van de lezingencyclus 2023/2024 organiseert de Commissie […]

Catechese aanbod in de vastenperiode

Deze vastenperiode wil ik graag een aanbod doen om samen […]

Preek voor de eerste zondag van de vasten  2024  Cenakelkerk

Herwi Rikhof Gen. 9,8-15 Mc. 1,12-15 Zal vanmiddag een bezoeker […]